Obama vann visst

Det är så kul med Mios prat. Nästan varje dag får jag höra vad han pratat om på dagis och hur han får till det ;) Igår handlade det om att pappa hade däck på taket. Jag fick förklara att han med "taket" menar fåsbotten (som på svenska betyder "övervåningen på ladugården") i Böle där M förvarar skotrar, motorer och förmodligen även däck (Mio är där oftare än mig). Imorse sprang han in på dagis och innan jag hunnit få honom att ens ta av sig stövlarna hade han berättat om "gubbar" som han skulle få. Han menade jordgubbar och med ens så är halva "fikat" för Stina och Arvid (och Johanna genom bröstmjölken) senare i eftermiddag avslöjat. Dagisfröken undrade om han sett några gubbar på vägen in och det kan ju inte vara så lätt att förstå vad barnen menar alla gånger, fast hade jag det yrket så skulle jag se det som ett mycket mindre problem än det där med att behålla tålamodet, de gör det bra! Ikväll är det föräldramöte så "Jolven" kommer och passar Mio så att vi båda kan gå (med mitt kontrollbehov vill jag inte missa något men jag vill ändå inte låta M vänja sig vid att jag "fixar" sånt på samma sätt som jag nästan i detalj kunde återberätta både Andra Avenyn och Desperate Housewives när han kom hem igår kväll).

Om det inte märks så mår jag bättre idag. Har aldrig vuxit ifrån de där "up:s and down:s" som jag periodvis lidit av från tidiga tonår och att det dessutom både är höst och en orörlig sådan gör det så enkelt att sjunka när man bara blivit lite blöt om strumporna. Idag hoppas jag däremot att tiden inte ska räcka till för grubblerier för Stina kommer som sagt, sedan blir det middagslagning (jag låg hela tiden medan M gjorde lax igår så det är väl min tur idag gissar jag), föräldramöte och sedan är det ju dax för Roomservice och Grey´s Anatomy. Undrar vad jag kan tänkas vilja äta för gott till det... nej, just nu behövs ingen tröstätning men efter att fler och fler tycks haft glöggpremiär och Sara dessutom skrivit om lussebullar så skulle man ju kunna njuta för njutandets skull också!

Lägger in den sista bilden jag skulle lagt in igår. Mina män med "samma" frisyr (fast den ena har desto mer hår i ansiktet) och lika djupt koncentrerade över något på datorn.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0