Fredag igen. Nyplanterade blommor och färdiglästa böcker.

image667

 Det sista är inte riktigt sant men jag tappade tråden och då fattar jag ju ändå inte mer av att fortsätta trilskas.

Funderar på om jag ska leta mig någon lunch eller inte och isf vad och när. Jag vet att jag borde men jag tänker att eftersom jag dumt nog lät de relativt fula men halkvänliga stövlarna stanna i Böle så har det inte blivit några särskilt seriösa promenader denna vecka, mest till bilen och så... fast en gång stod den iaf på M:s jobb och inte bara här utanför! Jag ska ta tillbaka stövlarna så att nästa vecka kan bli vad den borde och jag ska börja med Omega3, sen får det vara bra. Att jag tycker att kvinnor ska ha lite att ta i är ingen dålig ursäkt för att känna mig nöjd utan det är bara så jag känner. Däremot kunde jag nog gillat mig själv mer om jag för tillfället haft en brunare eller åtminstone mindre blek nyans på min hud...

Kommentarer
Postat av: Petra

Jag är också vinterblek... Ska prova sån där spraytan tror jag, hihi!

2008-02-22 @ 13:41:09
URL: http://peppyn.blogg.se
Postat av: Stina

Jag tycker också att jag borde skaffa mig lite mer färg. Man känner sig ju allt lite piggare och fräschare då. Idag har jag för övrigt insett att vi är på väg mot vår, även om det kanske är ett litet tag kvar.

2008-02-22 @ 15:04:53
URL: http://stinur.blogg.se
Postat av: Tjockis

"trilskas"

2008-02-24 @ 18:00:28
URL: http://imissyouimpregnant.blogspot.com
Postat av: karita

Det är tyvärr svårt att bli nöjd med sin egen kropp, är man inte för mullig så är man för blek, vi kvinnor har helt enkelt ett livsprojekt att jobba på! =) själv hinner man inte tänka på att vara nyttig och duktig att motionera mellan plugget och jobbet =)

2008-02-25 @ 19:34:30
URL: http://bombos.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0