Mio säger mamma igen!

Efter en period med väldigt mycket pappa så har nu Mio börjat säga mamma igen!

Gårdagen ja, vårt val för nationaldagsfirandet blev först och främst crousingen i Kaxås. Panikskruvande för Mattias kvällen innan för att byta generator och däck och änså höll vi inte på att ta oss iväg! Bilen blev alldeles för varm men det berodde antagligen på att generatorn laddade för mycket för kokande motor slapp vi. Rännhola Rockers i stereon och Mio på sitt allra bästa humör. Sedan somnade han för att vakna lagom till själva crousingen, en tur till Änge och tillbaks men med alldeles för långt avstånd mellan bilarna vilket inte gjorde att själva crousingkänslan infann sig. Anser heller inte att en crousing ska gå i 70... Men roligt hade vi ändå!

   

image144



I Svea park blev det sedan cola med skinkstut (för varmt för kaffe...) som tack för uppvisandet av bilen och när mina föräldrar och syskon kom njöt vi alla tillsamamns av jordgubbar och glass.

Vi skippade prisutdelningen (ansåg att vi inte skulle ha någon chans till vinst trots att Mattias hittade en ivrig spekulant till bilen som blir till salu efter den 14:e juli) så vi for hem och insåg att vagnen visst gick in i bagaget - om man plockade av alla hjul (hur gjorde folk för 37 år sedan?!) och sedan bar det av ner på stan. Ännu mera glass, på domus, mums!

Även anna och Kristoffer fick sig ett besök och senaste Beck en titt, fast det hade underlättat med en textad version.

Plikten kallar...


Kommentarer
Postat av: Stina

Ja jag har faktiskt tänkt tanken. Får se hur dagsformen är. :oD

2007-06-07 @ 21:51:11
URL: http://stinur.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0