Slow start

Jag startar veckan lugnt.
Fick sova hela natten så det kändes inet så illa att bli väckt 06.30. Upptäckte att det redan börjat ljusna!

Har nu slöat bort de flesta av dagens timmar framför datorn, familjeliv... Upptäckte bla att de som döpte samtidigt som vi döpte Mio också bodde i vårt radhus innan vi flyttade hit! Jag tog det på tapeterna...

Mio är fortfarande snorig men verkar piggare idag så just nu lutar det åt badhuset på onsdag. Efter att ha solat några gånger så känner jag mig faktiskt snygg igen. Med start idag har jag bestämt mig för att börja äta nyttigare igen. Bara köpa godis max 1g/v och äta mer frukt och grönt. Vågen stod på 60,3 imorse.

Planterade om alla blommor igår och sedan ställde jag fönsterlamporna från sovrummet i vardagsrummet för att göra hela rummet lite ljusare nu när det våras! Ska köpa ett blått/turkost tyg och sy nya fodral till myskuddarna i soffan också. De svarat panelgarinerna hamnade i sovrummet där solen ligger på. Åh vad jag älskar att göra om! Måste egentligen ringa parkettsliparen också för att se om det är kö där, men inte idag...

Återgår till mitt familjeliv ett tag till innan det är dags att kolla upp någon middagsmat...

Ser fram emot att hälsa på hos Anan ikväll och se hur deras sovrum blivit!


Kommentarer
Postat av: Stina

VIKTIGT MEDDELANDE: Sjunde himlen (nya säsongen) startar 18 mars kl 18:10!!!!! ÄNTLIGEN!!! :oD

Och det blir nog inget bad för oss. Ringde bvc idag och hon sa att Arvid borde vila några dagar nu (han har fått feberförkylning) så det vore nog dumt att äventyra det hela med ett badhusbesök. Trist för jag hade verkligen sett fram emot det, och badbyxorna är ju inköpta redan. Men vi kanske kan gå nånting framöver ändå? Det vore kul tycker jag!

2007-02-26 @ 15:41:15
URL: http://stinur.blogg.se
Postat av: Lena Windolf Holm (=mamma)

Det är alltid kul att skumma över el. djupdyka i din blogg Elin, men sist gick det väl lite fortare än vanligt över tangenterna. Vem är Anan? Anna förstås!

2007-02-26 @ 22:18:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0